Bli av med tvättberget

Den ständiga tvätten och de oändliga timmarna som spenderas på att rensa, plocka, tvätta, torka och vika tvätt. Finns det något sätt att göra denna uppgift lite enklare, lite roligare och lite mer rofylld? Självklart!

En del i det hela är att ta tag i att tvätta upp all tvätt som finns hemma. Kolla samtidigt igenom alla plagg och rensa bort sådant som inte används. 

Den lite roligare delen är att köpa nya produkter för att förenkla tvättandet. Skaffa smarta behållare till tvättmedel, använd fina tvättpåsar (både för att skydda underkläderna men kanske också för att hålla isär vilka kläder som ska till vilken garderob) och fyll huset med tvättkorgar av olika slag!

Våra bästa tips är att barnen får vara med att välja en tvättkorg som passar perfekt i barnrummet och att det finns en större tvättkorg med färgkoordinering någonstans i hemmet för att slippa lägga tid på det i efterhand.

Ett sista tips är att ha en liten, fin korg i varje rum som kan agera "minitvättkorg". Detta för att man snabbt ska kunna slänga i kläderna i en tvättkorg där man är just då. Sedan kan man gå runt med den färgkoordinerade tvättkorgen och samla in tvätten från de små korgarna vid behov. 

Kolla in fliken "tvättstuga" för fler produkter som kan ge en mer rofylld tvätthantering. 

Tillbaka till blogg